Nosaltres

"Un restaurant històric"

La nostra empresa es troba situada a Deltebre-Tarragona, i des de fa més de 9 anys oferim un servei de menjador escolar a les comarques del Baix Ebre i Montsià, com així també realitzem àpats per a residències de gent gran, albergs, festes de fi de curs, escoles bressol, etc.<br>

Tots els nostres menjars són elaborats amb aliments sense conservants ni colorants, amb els que elaborem els menús personalitzats depenent de les característiques de cada usuari, sempre amb demanda prèvia.

Hi ha menús especialment realitzats per a persones amb hipertensió, diabètics, hipocalòrics , de fàcil masticació, de fàcil deglució i fàcil digestió.

Tots aquests menús estan elaborats i estudiats per una dietista professional. Aprofitem tots el nostres coneixements en el sector, per a millorar l’organització de la cuina i garantim el compliment dels protocols vigents en matèria de seguretat alimentaria.

Fanny de Santos Martinez
Fanny de Santos Martinez
Reseñas de Google
Read More
Buena comida, lugar limpio y tranquilo, precios asequibles......
John Doe
John Doe
Reseñas de Google
Read More
Buen menú, 10€ buena comida. Rápidos y eficientes
Alfredo Germes
Alfredo Germes
Reseñas de Google
Read More
Recomendable restaurante en el polígono del Deltaebre, junto a la carretera, buena calidad/precio y buen servicio, no cabe duda de que saben sacar buen partido a los productos de la zona.
Teku el Druida
Teku el Druida
Reseñas de Google
Read More
El menú de entre semana estaba muy bien. El servicio excelente
Previous
Next

Planifiquen els menús al llarg dels 365 dies de l'any

Els nostres objectius

El principal objectiu que tenim es aconseguir la satisfacció de tots els nostres clients, seleccionant matèries primes de primera qualitat i cuidant al màxim la forma de cuinar supervisant tot el procés, des de que rebem les matèries primes, emmagatzematge, elaboració i distribució, de les mateixes, als nostres clients.

La nostra essència

Som una empresa especialitzada que oferim un servei de restauració personalitzat a entitats, tant públiques com privades, així com a altres col·lectius de diversa índole.

Oferim, tant, servei de cuina institucional, com catering per a empreses, escoles, hospitals, menjadors col·lectius i establiments hotelers.

Copyright © 2020 Restaurant Els Arcs | IPM Projects

Abrir chat